Ervaringen

WG

Ik heb contact met Marianne gezocht omdat ik mijn pijn uit het verleden nog niet verwerkt had. Ik voelde mij onzeker, had een laag zelfbeeld. Ik wilde zekerder worden en meer met God in verbinding komen. Door het traject heen heeft zij mij ook met behulp van bijbelteksten meer zelfvertrouwen gegeven en mij laten zien hoe God liefdevol naar mij kijkt. Nu durf ik ook meer van mij te laten horen. Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren. En als het nodig is kan ik zo weer een afspraak maken.

KJ

Marianne is mijn christelijke coach geweest. Na het traject voel ik mij geestelijk hersteld en versterkt, dat ik weer met kracht en hoop dingen in mijn leven kan overwinnen. Marianne is een instrument die God gebruikt heeft om mij te helpen om de weg naar Hem weer te vinden. Tijdens het traject heeft ze mij geholpen om mijn waarde in God te beseffen, wie ik was, wie ik ben, hoe ik anders wil zijn en hoe ik een balans kan vinden tussen geestelijke en lichamelijke bezigheden om tot een gezond leven te komen. Je zou verwachten dat als iemand je niet van tevoren persoonlijk kent, de sessies erg zakelijk zijn, maar wat ik ervaarde is totaal anders. Marianne bouwt graag een band op tijdens de sessies en het voelt meer als praten met een zus, dan met een beroepsmatig zakelijke counselor. Ze heeft mij voor de sessies en samen mij altijd in gebed gebracht, een coach die zich door de Heilige Geest laat leiden, een begeleider die altijd God in beeld brengt.

Susanne

Daar zit ik dan. Als een gewonde vogel, ineengedoken in mijn veel te kleine kooi. Muren om me heen, niemand die me raken kan. Kwetsbaar, alleen. Opgebrand. Samen met Marianne heb ik in het afgelopen half jaar mogen ontdekken wie ik ben in Christus. Hoe Hij mij kan genezen. En me laat vliegen in vrijheid. Is het hard werken? Ja. Is het nog steeds wel eens moeilijk? Ja. Maar dankzij de gave die God in Marianne heeft gelegd heeft ze me meegenomen op een weg naar zelfvertrouwen. Met allerlei tools om te gebruiken in momenten dat ik het nodig heb. En als het even niet meer gaat? Dan staat Mar d'r deur wagenwijd open. En wacht er een heerlijke cappuccino op me. Een luisterend oor, een plek van liefde, warmte en gebed. Dank je wel.

Wim

Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. Om mijn pijn uit het verleden op zo n fijne en goede manier te kunnen delen. Een luisterend oor te kunnen vinden. Waardevolle tips in ontvangst te kunnen nemen. Om vervolgens steun en aan de hand van Bijbelteksten extra bemoediging te vinden. Voel me hiermee gesterkt in het dagelijkse leven.

Astrid

Door een zware periode in mijn leven was mijn zicht op God vertroebeld. Hoewel het mijn wens was om in verbinding met God te leven raakte ik verder bij Hem weg en stapelde mijn vragen richting Hem zich op. De gesprekken met Marianne hebben mij niet alleen inzicht gegeven in mijn eigen handelen maar hebben ook mijn zicht op God veranderd. Tijdens alle gesprekken liet Marianne mij vanuit de bijbel zien hoe God naar mij kijkt en hoe ik verbinding met Hem kan maken. Hoe ik mijn zorgen, vragen, verdriet en verlangen uit kan spreken en heling van Hem mag verwachten. Door de gesprekken kon ik het proces aangaan om God opnieuw te gaan vertrouwen en mijn leven aan Hem toe te vertrouwen. Want dat is mijn diepe verlangen; verbinding met God, mijzelf en de mensen om mij heen.

Petra

Na een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven was ik de draad even helemaal kwijt. Wie ben ik? Wat geloof ik? Wat wil ik, en hoe ga ik dat toepassen in mijn leven. Via mijn zus ben ik bij Marianne terecht gekomen. En wat is dat een goede zet geweest. Door haar heb ik geleerd hoe God naar mij kijkt. Dat ik Zijn geliefde dochter ben. En dat ik er mag zijn zoals ik ben. Ik sta meer zelfverzekerd in het leven en ik kan met een positieve blik de toekomst in kijken. Ik zou dan ook iedereen aanraden om naar Marianne te gaan als je het even moeilijk hebt.

Geertje

Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren! Er was in het begin genoeg ruimte was om te vertellen hoe het gaat. Meestal zit je toch al weer aardig vol na het vorige gesprek. Fijn om te ervaren dat daar ruimte voor was in het begin, zodat je daarna gemakkelijker over kunt gaan naar een oefening/opdracht. Verder was een belangrijk onderdeel in onze gesprekken het geloof. Heel mooi om het daar met elkaar over te kunnen hebben. En dat we het geloof eigenlijk ook als basis hebben gebruikt tijdens onze gesprekken. Mijn beeld naar God is daardoor veel milder geworden, door de Bijbelteksten die wij samen hebben doorgenomen. Het gaf mij gewoon heel veel rust en het gevoel van vrede. Er is meer bewustwording gekomen. Verder vond ik het positief dat jij mij zelf liet nadenken. Dat geef ook een gevoel van zelfvertrouwen.

Erica 6
8084 RL 't Harde

g 52°24'46.7"N, 5°52'02.7"E

Kamer van Koophandel-nummer: 66174570

Vereniging van Christen Coaches

Copyright © 2019 GracePlace

Privacyverklaring

Hand-coded with ❤ by Nico