Ervaringen

Wim

Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. Om mijn pijn uit het verleden op zo n fijne en goede manier te kunnen delen. Een luisterend oor te kunnen vinden. Waardevolle tips in ontvangst te kunnen nemen. Om vervolgens steun en aan de hand van Bijbelteksten extra bemoediging te vinden. Voel me hiermee gesterkt in het dagelijkse leven.

Astrid

Door een zware periode in mijn leven was mijn zicht op God vertroebeld. Hoewel het mijn wens was om in verbinding met God te leven raakte ik verder bij Hem weg en stapelde mijn vragen richting Hem zich op. De gesprekken met Marianne hebben mij niet alleen inzicht gegeven in mijn eigen handelen maar hebben ook mijn zicht op God veranderd. Tijdens alle gesprekken liet Marianne mij vanuit de bijbel zien hoe God naar mij kijkt en hoe ik verbinding met Hem kan maken. Hoe ik mijn zorgen, vragen, verdriet en verlangen uit kan spreken en heling van Hem mag verwachten. Door de gesprekken kon ik het proces aangaan om God opnieuw te gaan vertrouwen en mijn leven aan Hem toe te vertrouwen. Want dat is mijn diepe verlangen; verbinding met God, mijzelf en de mensen om mij heen.

Petra

Na een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven was ik de draad even helemaal kwijt. Wie ben ik? Wat geloof ik? Wat wil ik, en hoe ga ik dat toepassen in mijn leven. Via mijn zus ben ik bij Marianne terecht gekomen. En wat is dat een goede zet geweest. Door haar heb ik geleerd hoe God naar mij kijkt. Dat ik Zijn geliefde dochter ben. En dat ik er mag zijn zoals ik ben. Ik sta meer zelfverzekerd in het leven en ik kan met een positieve blik de toekomst in kijken. Ik zou dan ook iedereen aanraden om naar Marianne te gaan als je het even moeilijk hebt.

Heideveld 2
7035 CW Kilder

Achterste huis op inrit.
g 51°56'13.2"N, 6°14'55.2"E

Kamer van Koophandel-nummer: 66174570

Vereniging van Christen Coaches

Copyright © 2019 GracePlace

Privacyverklaring

Hand-coded with ❤ by Nico